Frietwagen Zaventem

Frietwagen zaventem

à volonté menu

Ons team van de snackcar heeft met zijn frietwagen het personeel van Brussels airport mogen verwennen met zijn goudgele frietjes en lekkere snacks en heerlijke hamburgers .
Het was voor ons een fijne ervaring het team gedurende 2 uur te mogen bedienen vanuit onze frietwagen.

Frietwagen in Zaventem

Alles werd tot in de puntjes verzorgd ook werd er rekening gehouden met social distance. Ook wij zijn uitgerust in onze frietwagen met handgels en mondmaskers. Wij hecten veel belang aan hygiëne . Ook onze frietwagens worden na ieder feest of evenement grondig gepoetst en ontstmet .
zaventem frietwagen
foodtruck zaventem

Frietwagen voor jouw event

Een frietwagen inzetten, tijdens een personeelsfeest , vergadering of privé feest daar geniet iedereen van. De snackcar kan je inzetten voor een klein team, ook de lunch bij grote bedrijven is voor ons geen probleem. Wij zijn in het bezit van 15 frietwagens, ook meedere frietwagens kunnen ingezet worden voor grotere bedrijven en feesten.
Ook zijn onze frietwagens uitgerust met een voortent en verwarming bij slecht weer, zodat je toch rustig kunt wachten op jouw bestelling.
Bekijk zeker onze menu's of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.
Onze Menu's

De Snackcar

Voor ieders feest of event kan je bij ons terecht.
Vraag je offerte
Tjorven Mommen
Mani Corstjens
[email protected]+32472947324
BTW: BE0771 455 054
   Copyright © 2023 De Snackcar
Rijksweg 230, 3630 Maasmechelen
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram