Diverse foodtruck
concepten
  • Wij staan bekend voor onze kwaliteit.

  • De Snackcar uw mobiele frituur!

  • Meer dan 15 jaar ervaring en 30 food- en dranktrucks in dienst voor uw feest.

De Snackcar

AL MEER DAN 15 JAAR ERVARING IN HET VERZORGEN VAN FEESTJES!
Hier vind je de producten die we aanbieden in onze mobiele frituurwagens. Ook enkele voorbeelden wat we zoal uit onze foodtrucks serveren. Vinden jullie je gading niet? Vraag dan zeker een offerte want wij kunnen veel producten uit onze foodtrucks aanbieden. 

Menu mobiele frituur

Broodjes

Hamburger
Broodje frikandel
Broodje kroket
Broodje mexicano
Bicky burger
Broodje sito
Rauwe ajuin, Bicky ajuin en Augurk.

Snacks

Sito
Frikandel
Viandel
Vleeskroket
Goulashkroket
Mexicano
Bamiblok (vegetarisch)
Boulette
Kipcorn
Kaaskroket (vegetarisch)
Cervela

Op aanvraag

Heb je gasten die gluten allergie hebben? Informeer ons, we kunnen namelijk ook enkele snacks aanbieden voor hun. 

Verder kunnen wij ook halal, veggie en vegan voorzien.

The Catering Factory

Foodtrucks
Na het grote succes van onze Snackcar, breidden we ons aanbod van foodtrucks uit met verschillende concepten. Van American burgers, tot pasta’s, kebab, desserts en zelfs ontbijt. Wij hebben bij iedere wagen mogelijkheden voor halal, glutenvrij, vegan, … Ontdek onze mogelijkheden en contacteer ons gerust voor meer informatie.
The Catering Factory
The Catering Factory

Dix-a-Billy

Retro Burger Foodtruck
dixabilly foodtruck

Deze truck is ingericht in 50’s American Style en vormt een leuke blikvanger op elk type event. In deze foodtruck serveren we de echte Amerikaanse rundsburgers op de grill en hotdogs. Indien gewenst, breiden we het menu uit met hapjes en/of dessert in Amerikaanse stijl.

Meer info op www.dixabilly.be

Offerte

ZAZABAR

Uw feest compleet met onze mobiele bar

Zazabar, unieke mobiele bars voor jouw evenement. Of je nu een klein evenement van 10 gasten organiseert of een grootschalig evenement voor 10.000 bezoekers, wij hebben de perfecte bar op wielen voor jouw gelegenheid.

Wij ontzorgen jou volledig en zorgen voor de complete uitwerking van A tot Z. Met onze ervaring en professionaliteit kun je erop vertrouwen dat jouw evenement in goede handen is. 

Meer info op www.zazabar.be

Offerte mobiele bar
mobiele bar

Pasta foodtruck

De pasta foodtruck voor al uw feesten
pasta foodtruck
Fan van pasta en op zoek naar een origineel concept voor je feest of event? Misschien is onze pastabar wel iets voor jou! Met deze truck bieden we jou een heerlijke variatie aan recepten uit de Italiaanse keuken. Je hebt de keuze uit verschillende sauzen en ook deze kunnen wij in overleg wijzigen. Ons aanbod aan pasta’s kan ook verkregen worden in buffetvorm.
Offerte Pasta Foodtruck

Kebab foodtruck

Ook Kebab of Durum kunnen wij aanbieden.
Eens iets anders proberen? Met onze kebabwagen voorzien wij kipkebab met verse groentjes. Ook is dit concept combineerbaar met één van onze frituurwagens zodat je van je kebab kan genieten in menuvorm met onze verse frietjes.
Offerte Kebab
kebab foodtruck

Dessert foodtruck

Als afsluiter nog een heerlijk dessert
dessert foodtruck
Je kan ons aanbod aan desserts verkrijgen als aanvulling bij een andere foodtruck, een leuke aparte desserttruck of als buffetvorm. Wij verwennen jou en je genodigden met lekkere nagerechten. Van ijsjes tot verse pancakes, wafels, chocolademousse, tiramisu, macarons en zelfs vers fruit. Jij kiest zelf de gewenste formule en smullen maar!
Offerte Dessert

De Snackcar - Bigfood

Uw mobiele frituur

Frituurwagens met verse aardappelen voor privé- en bedrijfsevents events. Dit kan van 1 portie per persoon tot à volontéformules. Meer info hierover kun je vinden op deze site of je kunt ook eens kijkje nemen op:

www.big-food.be

Formules De Snackcar
frietkraam aan huis genk

Bicky foodtruck

Heerlijk Bicky Burgers
Bicky Foodtruck
Ben jij net zoals wij zelf en vele andere verzot van ‘Bicky’?
Met onze Original Bicky Truck zorgen wij voor een waaier aan verschillende Bicky broodjes voor zowel festivals alsook bij u thuis of op uw bedrijf. Met verschillende formules zowel per stuk als à volonté hebben we ook hier weer voor ieder wat wils.
Offerte Bickytruck

Foodtruck catering

Wil je eens een ander aardappel product?
Twisters foodtruck

Wedges, Twisters, ...

Twisters een heerlijke gekruide optie. De krulvorm wordt dik gesneden uit de hele aardappel. Met hun natuurlijke aardappelsmaak gecombineerd met een krokante gefrituurde textuur zijn ze net zo lekker om te eten als om naar te kijken.
Offerte

De Snackcar

Voor ieders feest of event kan je bij ons terecht.
Vraag je offerte
Tjorven Mommen
Mani Corstjens
[email protected]+32472947324
BTW: BE0771 455 054
   Copyright © 2023 De Snackcar
Rijksweg 230, 3630 Maasmechelen
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram